Impact

Kenkô streeft naar meer duurzaamheid in de wereld. Dit komt onder andere tot uiting in onze producten. Daar blijft het echter niet bij. Samen met stichting MommaLuv helpt Kenkô moeders en kinderen in ontwikkelingslanden aan een fijnere start. Klik hier voor meer informatie over onze samenwerking.

Ook jij kunt hieraan bijdragen door jouw code te activeren. Hiermee doneer jij direct een deel van de verkoopopbrengst aan een moeder in een ontwikkelingsland.

Misschien vraag je je af waarom jij eerst een code moet activeren, voordat de donatie plaatsvindt? Heel simpel, wij willen dat iedere donatie bewust gebeurt en dat jij samen met andere Kenkô moeders kunt voelen wat dat ene bewuste moment voor een impact heeft.

Nadat wij van 100 moeders een donatie ontvangen hebben, ontvang jij een e-mail met daarin een link waarin jij persoonlijk wordt bedankt door de moeder die jij geholpen hebt. En omdat wij weten hoe fantastisch het voelt om iemand te helpen, weten wij ook dat dat de meeste impact heeft op een mooiere wereld. Klinkt logisch toch?

Laat hier je naam en email achter zodat we je op de hoogte kunnen houden van jouw persoonlijke donatie!