Over ons

Kenkô is afgeleid van het Japanse woord gezondheid. De Japanse cultuur, haar levenswijze en de benadering van de natuur is voor mij een bron van inspiratie.
Tijdens mijn zwangerschap en de geboorte van mijn zoon besefte ik dat het leven vooral draait om onze nalatenschap voor de volgende generatie en dat ons verblijf niet tijdelijk is.

Het idee voor een verzorgingslijn is ontstaan rondom mijn zwangerschap. Deze periode heeft mijn mindset ten aanzien van duurzame en eerlijke producten nog meer aangewakkerd.

Ik voelde een enorme drive om een verzorgingsmerk te ontwikkelen die de waardevolle momenten rondom de geboorte van je kind koestert. Hoe mooi zou het zijn om een eigen verzorgingslijn te ontwikkelen voor moeder en baby waarin dezelfde geurtonen gebruikt worden die de relatie tussen moeder en kind versterkt. Vanuit deze gedachte een merk ontwikkelen met de Kenkô criteria als leidraad was het plan. Met heel veel liefde hebben wij de afgelopen twee jaar aan deze collectie gewerkt.

De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind hebben wij vertaald naar een verzorgingslijn waarbij de formulering en geurtonen nauw met elkaar verbonden zijn om zo de bijzondere, intieme band tussen moeder en baby nog meer te versterken. Hiermee worden de eerste bouwstenen gelegd voor een Kenkô levensstijl, eentje waarbij duurzame keuzes vanzelfsprekend worden.

Met dank aan alle lieve moeders die ons geholpen hebben met het creëren van deze eerste collectie.

Philosophy Kenkô